19 augusti 2014
19:00

Örebro SK FK 2

Referat: Adolfsbergs IK - Örebro SK FK 2

Det var inget vidare fotbollsväder när AIK tog emot ÖSK i seriespelet. Himlen öppnade sig strax före avspark, och regnet föll sedan hela matchen. Tur då att spelet stundtals värmde.

Det var en jämn match inledningsvis. Allteftersom tog AIK över spelet, och efter en period med flera fina kombinationer slog Melker in 1-0 bakom en chanslös ÖSK-målvakt. Efter målet spelade vi riktigt bra, och satte ytterligare två bollar i nät. I slutet av halvleken tar vi några felbeslut på raken, vilket resulterar i ÖSK-reducering 3-1.

Andra halvlek startar med en ÖSK-forcering med spelövertag men man lyckas inte skapa så många farliga målchanser, och Albert är stabil i målet på de halvchanser ÖSK skapar.
Allteftersom halvleken går så flyttar AIK upp positionerna, och sätter 4-1 vilket avgör matchen. ÖSK reducerar med nån minut kvar, men AIK -segern var aldrig i fara.

En stabil laginsats där alla gjorde bra insatser. Ett extra plus till kapten Anton som var outstanding på mittfältet.

Nu laddar vi för Kopparberg borta på Söndag förmiddag.